Ioan Andone îl vrea și pe Alberto Cobrea, la Dinamo

Publicat in Sport 11 Iunie 2016 1506 ori
Google+ WhatsApp
Ioan Andone îl vrea și pe Alberto Cobrea, la Dinamo
Ioan Andone îl vrea și pe Alberto Cobrea, la Dinamo

Dinamo încearcă să rezolve cât mai repede postul cu cele mai mari probleme şi este pe punctul de a aduce doi portari. Pe lângă interesul arătat faţă de Brănescu, alb-roşiii au pe listă un nou nume: Alberto Cobrea. Portarul de 25 de ani a fost titular incontestabil în poarta Petrolului în returul sezonului încheiat, el fiind de asemenea şi căpitanul echipei.

Interesul dinamoviştilor capătă şi mai mult sens după ce Cătălin Grigore, fostul antrenor cu portarii de la Petrolul, va face parte din staff-ul lui Ioan Andone pentru sezonul viitor şi l-a recomandat pe portarul născut în Piatra-Neamţ.

Cobrea ar fi o ţintă mai accesibilă pentru Dinamo deoarece portarul şi-a depus memoriu pentru a deveni liber de contract, lucru care se va întâmpla zilele viitoare.

"Am auzit şi eu că sunt mai multe echipe interesate de mine, mă bucură acest lucru, înseamnă că evoluţiile mele din acest an au fost unele apreciate. În acest moment, nu partea financiară este cea mai importantă pentru mine, îmi doresc o echipă cu un proiect serios, dar în primul rând o echipă la care să am şanse să apăr. Sunt la vârsta la care-mi doresc foarte mult să am continuitate", a declarat Cobrea.

Dinamo nu este singura variantă pentru Alberto Cobrea. El este şi pe lista celor de la Botoşani, dar si pe cea a echipei CS U Craiova.

În afară de Cobrea şi Brănescu, pe lista celor de la Dinamo ar mai fi Zoubir, Stăncioiu, Belu, Răduţ, Nicoară, Neluţ Roşu, Obodo, Caparco şi Elhamed. Noul antrenor al echipei, Ioan Andone, a spus că vrea să aducă neapărat 7 jucători dintre care doi portari.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.