Georgia, adversar spulberat de România, a învins Spania înainte de Euro!

Publicat in Sport 08 Iunie 2016 1416 ori
Google+ WhatsApp
Georgia, adversar spulberat de România, a învins Spania înainte de Euro!
Georgia, adversar spulberat de România, a învins Spania înainte de Euro!

Lovitură de teatru cu numai trei zile înainte de Euro! Spania, câștigătoarea ultimelor două trofee continentale, a pierdut amicalul cu Georgia, scor 0-1.

La numai patru zile de înfrângerea categorică suferită în fața României, 1-5 la București, gruzinii au provocat șocul verii, impunându-se în fața Spaniei, 1-0. Ibericii au controlat partida disputată pe stadionul lui Getafe, însă n-au putut sparge defensiva adversă. Defensivă care, în fața României, s-a făcut de râs pe Național Arena. Popa a deschis atunci scorul după nici două minute, pentru ca georgienii să își bage singuri mingea în poartă câteva secunde mai târziu.

Cu numai două schimbări în primul ”11”, portarul Revishvili în locul lui Kvaskhvadze și Jighauri în locul lui Dvali, Georgia a reușit să provoace o surpriză incredibilă. Okriashvili a punctat în minutul 40, după un contraatac complet ratat, dar la care fundașii spanioli s-au făcut de râs.

Raidurile spaniolilor de după pauză nu au modificat tabela. Nici pe final de meci, când georgienii erau în corzi, perioadă în care ”tricolorii” au înscris în două rânduri, prin Torje (80) și Keșeru (87). Golul 5 al României a fost marcat imediat după pauză prin Stanciu (49).

La Euro, Spania va evolua într-o grupă cu Cehia, Turcia și Croația.

sursa: gsp

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.