Karim Ziani a părăsit Petrolul!

Publicat in Sport 23 Mai 2016 1698 ori
Google+ WhatsApp
Karim Ziani a părăsit Petrolul!
Karim Ziani a părăsit Petrolul!

Petrolul începe să se destrame după ce a retrogradat şi din punct de vedere matematic după eşecul de sâmbătă, de la Voluntari.

Cel mai titrat fotbalist din lotul ploieştenilor, Karim Ziani, a fost lăsat să plece cu două etape înainte de finalul sezonului. Mijlocaşul algerian în vârstă de 33 de ani a invocat motive personale pentru decizia sa.

Ziani a jucat 14 meciuri în Liga 1 pentru Petrolul, unde a sosit în iarnă, însă nu a marcat niciun gol! Problemele financiare ale clubului, care nu şi-a plătit jucătorii de mai multe luni, şi-au pus amprenta şi pe evoluţia fostului fotbalist al lui Marseille şi Wolfsburg.

Majoritatea fotbaliştilor vor părăsi clubul prahovean după retrogradarea în Liga a II-a, iar fanii "lupilor galbeni" se tem de data de 25 mai, când se va analiza din nou solicitarea Finanţelor Locale de trecere în faliment a Petrolului.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.