Aneta Pârvuț-Udriștoiu, Oana Apetrei și Carmen Gheorghe vin la CSM Ploiești!

Publicat in Sport 23 Mai 2016 1526 ori
Google+ WhatsApp
Aneta Pârvuț-Udriștoiu, Oana Apetrei și Carmen Gheorghe vin la CSM Ploiești!
Aneta Pârvuț-Udriștoiu, Oana Apetrei și Carmen Gheorghe vin la CSM Ploiești!

Echipa de handbal feminin a clubului CSM Ploiești a făcut primele mutări importante în perspectiva sezonului viitor, în care se doreşte o clasare superioară celei din ultima ediţie a Ligii Naţionale. Astfel, în urma negocierilor purtate în ultima perioadă, trei handbaliste de certă valoare, toate de la HC Dunărea Brăila, ocupanta locului 4 în ultimul sezon, au semnat contracte cu CSM Ploieşti valabile pentru ediţia de campionat 2015-2016. Este vorba despre Aneta Pîrvuţ-Udriştoiu, Oana Valentina Apetrei şi Carmen Gheorghe, care se vor prezenta, pe 14 iulie, la reunirea lotului condus de Neven Hrupec.

Cea mai cunoscută dintre cele trei este Aneta Pîrvuţ-Udriştoiu (foto), care are în palmares titlul de campioană a României (2014), două Cupe ale României (2013 şi 2014) şi o Supercupă a României (2013), toate cu HCM Baia Mare. Este din Turnu Severin, va împlini 27 de ani pe 22 iunie, are 1.68 m şi 60 kg şi poate evolua atât pe postul de extremă dreaptă, cât şi pe cel de inter dreapta, graţie detentei şi depăşirilor impresionante. Este componentă a lotului naţional al României şi, în ultimii ani, a evoluat pentru HCM Baia Mare (2009-2014), SCM Craiova (2014-2015) şi HC Dunărea Brăila (2015-2016).

Oana Valentina Apetrei este, şi ea, un nume cunoscut în handbalul feminin românesc, venind la Ploieşti după patru sezoane în care a evoluat la echipe de top: Corona Braşov (2012-2015) şi HC Dunărea Brăila (2015-2016). Este din Făgăraş, fiind născută pe 13 noiembrie 1985, joacă pe postul de pivot, are 1.74 m şi 69 kg şi face la fel de bine ambele faze ale jocului.

În fine, Carmen Gheorghe este o extremă dreaptă ce a cochetat, la un moment dat, cu echipa naţională a României şi vine tot de la HC Dunărea Brăila, atrasă, parcă, şi de ideea de a continua concurenţa cu Aneta Pîrvuţ-Udriştoiu. Are 1.70 m şi 64 de kg şi este născută pe 22 februarie 1985, la Galaţi, unde a şi evoluat, pentru Oţelul şi Danubius înainte de a semna, în 2014, cu Dunărea Brăila.

„Sunt mutări prin care ne-am propus să întărim echipa în perspectiva sezonului viitor, în care obiectivul va fi ocuparea unui loc de cupe europene. Vor mai fi surprize plăcute pentru iubitorii handbalului ploieştean, dorinţa noastră fiind ca, în două-trei săptămâni, să definitivăm lotul pentru campionatul următor, iar antrenorul Neven Hrupec să aibă la dispoziţie, încă de la primul antrenament, jucătoarele pe care se va baza în următorul an”, spune directorul CSM Ploieşti, Cezar Stoichiciu.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.