Mircea Lucescu şi-a luat rămas bun de la jucătorii Şahtiorului înaintea finalei Cupei Ucrainei!

Publicat in Sport 19 Mai 2016 1664 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Lucescu şi-a luat rămas bun de la jucătorii Şahtiorului înaintea finalei Cupei Ucrainei!
Mircea Lucescu şi-a luat rămas bun de la jucătorii Şahtiorului înaintea finalei Cupei Ucrainei!

Antrenorul român Mircea Lucescu, în vârstă de 70 de ani, se va despărţi la finalul sezonului de Şahtior Doneţk, echipa pe care o pregăteşte încă din 2004, şi, cu această ocazie, la antrenamentul de azi, acesta le-a mulţumit tuturor pentru clipele petrecute împreună.

Drumurile lui Mircea Lucescu şi Şahtior Doneţk se vor despărţi în această vară, iar antrenamentul de azi a avut o importanţă aparte, atât pentru antrenorul român, cât şi pentru jucători. Tehnicianul a chemat toată echipa la mijlocul terenului, a strâns mâna fiecărui jucător în parte şi le-a mulţumit fotbaliştilor pentru clipele frumoase trăite împreună. Segadonya a anunţat că Lucescu senior a fost foarte emoţionat şi a evitat, pe cât posibil, să dea ochii cu reprezentanţii mass-media: "Nu vreau să vorbesc acum, nu vreau să plâng în faţa voastră", le-a transmis românul jurnaliştilor.

Sâmbătă, pe 21 mai, Lucescu va sta pentru ultima dată pe banca tehnică a lui Şahtior Doneţk. Se va întâmpla în finala Cupei Ucrainei, în care "minerii" se vor lupta pentru trofeu cu Zoria Lugansk. Un succes ar însemna al 22-lea trofeu pentru antrenorul român în Ucraina, Lucescu trecându-şi în cont opt titluri de campion, cinci Cupe, şapte Supercupe şi o Cupa UEFA.

Chiar dacă va pleca de la echipa alături de care a scris istorie în ultimul deceniu, Lucescu nu duce lipsă de oferte. Antrenorul de 70 de ani e dorit în Turcia, de Galatasaray şi Fenerbahce, iar Zenit Sankt Petersburg şi AS Monaco sunt alte două formaţii importante care s-au interesat de serviciile tehnicianului român.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.