Tragedie la Bazinul Floreasca!

Publicat in Sport 14 Mai 2016 1472 ori
Google+ WhatsApp
Tragedie la Bazinul Floreasca!
Tragedie la Bazinul Floreasca!

Scene șocante, astăzi, la Bazinul Floreasca. Fostul poloist Cornel Chiuariu (58 de ani) a murit la antrenament.

Chiuariu a jucat la Dinamo în anii 80, iar acum mai evolua într-un campionat de veterani. Adrian Cercel, coleg cu Cornel Chiuariu, a anunțat tragedia pe rețelele de socializare: ”Din păcate azi la 13,50 colegul nostru CHIUARIU CORNEL a decedat pe marginea bazinului de la Floreasca”.

Din primele informații, el ar fi suferit un stop cardiac, iar martorii susțin că ambulanța a venit după 20 de minute.

„S-a primit o solicitare prin 112 pentru un bărbat care a leşinat. S-a dirijat imediat un echipaj de tip B cu asistentă spre acel loc. Între timp s-a spus că este în stop cardio-respirator. Cazul a fost preluat de SMURD, care a trimis imediat o ambulanţă de la Spitalul de Urgenţă Floreasca”, a explicat Alis Grasu.

Bogdan Oprița, medic la SMURD București, a confirmat decesul lui Cornel Chiuariu, precizând că bărbatul de 59 de ani a fost găsit de echipaj în ”stop cardio respirator ireparabil”. Medicii spun că echipajul ar fi sosit la fața locului după 10 minute.

Aceasta este a doua tragedie în decurs de o săptămână, petrecută în sportul românesc. Vinerea trecută, fotbalistul lui Dinamo, Patrick Ekeng, s-a stins la Spitalul Floreasca, după ce s-a prăbușit pe teren, la 7 minute după ce intrase pe teren, în partida Dinamo – Viitorul, scor 3-3. Între timp, ieri, corpul neînsuflețit al lui Ekeng a fost transportat în Camerun.

sursa: libertatea

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.