Budescu, alături de foștii colegi la câștigarea titlului: ”Mă așteptam! E meritul lui Șumudică”

Publicat in Sport 03 Mai 2016 1430 ori
Google+ WhatsApp
Budescu, alături de foștii colegi la câștigarea titlului: ”Mă așteptam! E meritul lui Șumudică”
Budescu, alături de foștii colegi la câștigarea titlului: ”Mă așteptam! E meritul lui Șumudică”

Astra Giurgiu a reușit să cucerească primul titlu din istorie. Campionatul câștigat de Alibec și compania a produs bucurie și la peste 6 mii de kilometri depărtare.

Aflat în Asia, Constantin Budescu s-a bucurat enorm pentru foștii săi colegi și a ținut să-i felicite prin intermediul digisport.ro. Fostul jucător al Astrei îl vede pe Marius Șumudică drept principalul ”vinovat” pentru acest titlu.

”Mă așteptam să ia titlul, am avut mare încredere în băieți și în Șumi. Tot ce se întâmplă acum la Astra i se datorează în mare parte lui Marius Șumudică. El este principalul artizan al acestui campionat, s-a bătut cu toată lumea pentru acest titlu și merită felicitat. Pentru mine a fost o plăcere să joc alături de toți jucătorii care sunt la Astra. E un grup minunat acolo și asta datorită lui Marius Șumudică. Felicitări!!!” a declarat Constantin Budescu, în exclusivitate pentru digisport.ro

Constantin Budescu, 27 de ani, este convins că giurgiuvenii îi vor păstra si lui un tricou de campion.

”Nu cred că o să pot ajunge să îmi iau tricoul de campion, dar cu siguranță o să mi-l păstreze la club și când voi ajunge în țară, voi merge să-l iau.”

Budescu a jucat în 18 partide, pentru Astra, în acest sezon și a reușit să marcheze de 8 ori. Mijlocașul s-a transferat în această iarnă la Dalian Yifang, liga a doua din China, pentru suma de 1.2 milioane de euro.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.