Daniel Stanciu s-a întors la ASA Târgu Mureş

Publicat in Sport 31 Martie 2016 1067 ori
Google+ WhatsApp
Daniel Stanciu s-a întors la ASA Târgu Mureş
Daniel Stanciu s-a întors la ASA Târgu Mureş

Daniel Stanciu a revenit în conducerea echipei de fotbal ASA Târgu Mureş, acolo unde mai fusese şi în sezonul trecut, şi va ocupa funcţia de director al departamentului sport, informează site-ul oficial al clubului ASA Târgu Mureş.

Săptămâna trecută, Daniel Stanciu a anunţat că demisionează de la ACS Poli Timişoara, alături de antrenorul Florin Marin. Stanciu a primit şansa să revină la ASA Târgu Mureş, club unde în sezonul 2013-2014 a ocupat funcţia de director general.

”Clubul ASA Târgu-Mureş anunţă revenirea în cadrul clubului a domnului Daniel Stanciu, care va ocupa funcţia de director departament sport. Daniel Stanciu a mai activat în cadrul clubului nostru în perioada iunie 2013 - decembrie 2014, formaţia reuşind în acest interval promovarea în prima divizie. Conducerea clubului îi urează mult succes în noua postură”, se arată în comunicatul postat pe site-ul lui ASA.

Un amănunt demn de menţionat este faptul că ASA Târgu-Mureş are la ora actuală un director sportiv, în persoana lui Cristi Bobar.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.