Schumacher: ”Sunt hotărât să mă retrag de la Petrolul!” (EXCLUSIV)

Publicat in Sport 13 Martie 2016 Actualizat: 13 Martie 2016 1741 ori
Google+ WhatsApp
Schumacher: ”Sunt hotărât să mă retrag de la Petrolul!” (EXCLUSIV)
Schumacher: ”Sunt hotărât să mă retrag de la Petrolul!” (EXCLUSIV)

În această dimineață, în urma unui telefon pe care i l-am dat, antrenorul Petrolului, tânărul Constantin Schumacher, a admis că sunt șanse foarte mari ca mâine, la reunirea echipei, să anunțe despărțirea de gruparea “lupilor”.

“Sunt foarte necăjit, am avut un sfârșit de săptămână foarte trist, aici la Pitești! M-am gândit mult, am citit și editorialul dumneavoastră din Ph-online, și cred că cea mai înțeleaptă decizie este aceea de a face un pas înapoi! Este greu să faci față unei provocări atât de grele, pe fondul acuzelor tot mai acute, chiar violente, din partea spectatorilor. Care, sincer, au și dreptate când cer plecarea mea! Am dezamăgit, cu toții, iar cel care trebuie să părăsească întregul este antrenorul, normal! Așa se procedează! O să discut, mâine, cu patronul și voi explica punctul meu de vedere, punct care coincide cu voința fanilor! Deși atât domnul Capră cât și Mario au susținut că nu aceasta ar fi soluția cea mai bună la acest moment, eu simt că m-am poziționat pe calea corectă. Într-un procent de 80%, sunt ca și plecat de la Petrolul! Îmi pare rău, aceasta este viața, poate voi mai avea șansa să antrenez vreodată Petrolul sau oricare altă echipă mare, cu suporteri atât de exigenți și de atașați echipei! O să mai discutăm mâine!” a declarat, în exclusivitate pentru Ph-online, antrenorul Constantin Schumacher.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.