Varga, expulzat, “lupii”, penalizați! (EXCLUSIV)

Publicat in Sport 29 Februarie 2016 2507 ori
Google+ WhatsApp
Varga, expulzat, “lupii”, penalizați! (EXCLUSIV)
Varga, expulzat, “lupii”, penalizați! (EXCLUSIV)

După rezultatul negativ de la Timișoara, staff-urile reunite ale Petrolului au avut parte de o ședință prelungită, în urma căreia s-au luat măsuri dintre cele mai aspre.

Astfel, pe lângă amenzi aplicabile imediat, fotbaliștii vor avea și salariile blocate pe termen nelimitat iar confortul deplasărilor s-a redus complet, iminentele zboruri spre Iași, Cluj sau Timișoara fiind înlocuite cu transportul terestru, autocar, tur-retur! Și fără două nopți de cazare, ci numai una, plecarea spre casă urmând a avea loc imediat după partidă!

Altfel, Dacian Varga a fost expulzat de la prima echipă el urmând a se pregăti cu trupa de juniori. Atacantul plătește pentru conduita la antrenamente și pentru desele implicări vocale, neconvenționale, la adresa antrenorilor dar și a colegilor de echipă. El nu a fost inclus în lotul formației nici pentru deplasarea de la Timișoara. Este a doua retrogradare a acestuia după măsura luată, în toamnă, de către antrenorul de atunci, Eusebiu Tudor.

Nu vor mai exista favoruri, va fi regim cazon în urma unui program spartan! Dacă nu s-a înțeles foarte bine ce am discutat înaintea meciurilor oficiale, poate se va pricepe acum! Pentru că, și asta se vede, probabil că este mai bine cu astfel de metode decât să fie liniște, cu contul alimentat la zi și muncă de plăcere! Poate vor înțelege ceva din asta! Iar Dacian Varga, într-adevăr, se pregătește cu juniorii pe timp nelimitat. Consider că Varga este un caz închis pentru echipa mare a Petrolului!” a declarat managerul sportiv Mario Nicolae pentru ph-online.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.