Contra a fost dorit, acum, la ASA Tg. Mureș!

Publicat in Sport 23 Februarie 2016 1793 ori
Google+ WhatsApp
Contra a fost dorit, acum, la ASA Tg. Mureș!
Contra a fost dorit, acum, la ASA Tg. Mureș!

Prezent în cadrul emisiunii “Pasul la ofsaid”, managerul sportiv al Petrolului, Mario Nicolae, a declarat că fostul antrenor al “lupilor”, Cosmin Contra, a avut parte de o propunere inedită din partea prim-divizionarei ASA Târgu Mureș.

Recunoscută pentru mutările insolite din această iarnă – vezi cooptarea în lot a fotbaliștilor Mutu, Țucudean, Ciolacu, Mureșan, Brandan, G. Matei, plus antrenorul Petre Grigoraș – conducerea echipei ardelene, prin vocea vicepreședintelui Consiliului de Administrație al clubului, Claudiu Maior, i-ar fi propus lui “Guriță” postul de antrenor principal. Și nu oricum, ci “pe alese”, adică să vină sâmbătă laTârgu Mureș și să vadă cu ochii lui meciul cu FC Botoșani, discursul și pilda acestuia, proverbiale urmând a mobiliza demoralizata echipă din Mureș! Și dacă totul ar fi ieșit bine, să devină “principalul de succes” al unei echipe de play-off!

Finalul a fost sumbru pentru Mutu&Co: Cosmin a refuzat propunerea și astfel mureșenii vor fi nevoiți să se descurce cu antrenorul de portari Fekete Carol

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.