A 10-a victorie a prahovencelor în Liga Națională

Publicat in Sport 20 Februarie 2016 1175 ori
Google+ WhatsApp
A 10-a victorie a prahovencelor în Liga Națională
A 10-a victorie a prahovencelor în Liga Națională

CSM Ploieşti - SCM Craiova 29-25 (14-11)

CSM Ploieşti şi-a luat revanşa în faţa Craiovei după eşecul din turul campionatului. Handbalistele antrenate de Neven Hrupec s-au impus cu 29 la 25 în faţa oltencelor, în etapa a 20-a a Ligii Naţionale.

Ploieștencele au reuşit a zecea victorie în Liga Naţională de hanbal. După două eşecuri consecutive, în urma cărora au fost penalizate pecuniar de conducerea clubului, handbalistele antrenate de Neven Hrupec au câştigat disputa cu SCM Craiova, din etapa a 20-a.

Prima repriză a fost extrem de echilibrată, iar cele două echipe s-au succedat la conducere. Gazdele au forţat însă pe finalul primei parti şi au intrat la vestiare cu un avans de trei goluri, 14-11. Craiova a ţinut aproape de adversare şi în actul secund, dar scenariul s-a repetat.

În ultimele 10 minute ale meciului, echipa antrenată de Simona Gogârlă şi-a pierdut ritmul. S-a terminat 29-25 pentru CSM Ploieşti, care şi-a consolidat poziţia a 6-a în Liga Naţională, cu 33 de puncte.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.