CSM Bucureşti transferă de la câştigătoarea Ligii Campionilor!

Publicat in Sport 16 Februarie 2016 1343 ori
Google+ WhatsApp
CSM Bucureşti transferă de la câştigătoarea Ligii Campionilor!
CSM Bucureşti transferă de la câştigătoarea Ligii Campionilor!

Campioana României la handbal feminin mută puternic pe piaţa transferurilor, cu un singur scop: cucerirea celui mai important trofeu de pe bătrânul continent la nivel de echipe de club!

Cu un pas în faza superioară a Ligii Campionilor, CSM Bucureşti face orice sacrificii pentru ca în vitrina cu trofee să poposească şi cel mai important trofeu din Europa.

Astfel, gruparea din Capitală a ajuns la un acord cu o altă handbalistă de top, este vorba despre Majda Mehmedovic (25 de ani), nimeni alta decât extrema stânga de la câştigătoarea Ligii Campionilor, ZRK Buducnost Podgorica!

Mutarea a fost dată deja publicităţii în Muntenegru şi jucătoarea în vârstă de 25 de ani a declarat: „Iubesc Buducnost Podgorica și a fost foarte greu să iau această decizie, dar îmi doresc o nouă provocare. Deși știu că nu mă voi simți nicăieri ca la Podgorica, am dorit să încerc și în străinătate. Îmi doresc ca după această experiență să mă întorc la Buducnost și să-mi închei cariera”.

Să spunem că Mehmedovic are rezultate notabile şi la echipa naţională, unde a îmbrăcat tricoul Naţionalei Muntenegru în 81 de meciuri, marcând 159 de goluri. În palmares, valoroasa extremă are o medalie de argint la Olimpiada de la Londra (2012), dar şi medalia de aur la Campionatul European din 2012!

sursa: sportulsalajean

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.