Acțiune de selecție, în Spania, pentru juniorii din diaspora

Publicat in Sport 20 Ianuarie 2016 1444 ori
Google+ WhatsApp
Acțiune de selecție, în Spania, pentru juniorii din diaspora
Acțiune de selecție, în Spania, pentru juniorii din diaspora

Federația Română de Fotbal intenționează să organizeze o nouă acțiune de selecție pentru echipele naționale de juniori, la care sunt invitați tinerii români care evoluează în Spania și în țările învecinate. Trialul destinat juniorilor români din străinătate ar urma să se desfășoare în perioada 19-21 februarie 2016, la Sevilla

Acțiunea din Spania va fi a șasea de acest gen organizată pe parcursul ultimelor 15 luni de Departamentul de Scouting al FRF. Va fi pentru a doua oară când antrenorii federali vor ajunge în Spania: în octombrie 2014, la Madrid, au fost testați juniorii români născuți în anul 2000. Au mai fost organizate și alte acțiuni de selecție pentru tinerii din Ungaria, Germania și Benelux, Italia și Franța.

Toți cei care doresc să participe la acțiunea de selecție pentru echipele naționale de juniori trebuie să se înscrie trimițând un e-mail lui Cătălin Parfene, Departamentul de Scouting al FRF, la adresa [email protected]. Mail-ul trebuie să conțină următoarele informații: numele și prenumele jucătorului, data și locul nașterii, clubul la care evoluează, postul (posturile) pe care joacă și un număr de telefon (personal sau al părinților).

 Jucătorii au obligația de a se prezenta la trialul de la Sevilla cu echipamentul sportiv propriu, cu un act de identitate și cu acordul scris al clubului legat de participarea lor la acțiunea de selecție a FRF. Totodată, jucătorii trebuie să prezinte și o adeverință medicală care să ateste că sunt apți pentru activitate sportivă.

 Mai multe informații despre locația exactă a trialului și despre programul complet al acestuia vor fi publicate în curând pe site-ul oficial al Federației Române de Fotbal, www.frf.ro.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.