Meciul cu Rapid este sâmbătă, de la ora 17:00, în sala “Olimpia”!

Publicat in Sport 04 Ianuarie 2016 1169 ori
Google+ WhatsApp
Meciul cu Rapid este sâmbătă, de la ora 17:00, în sala “Olimpia”!
Meciul cu Rapid este sâmbătă, de la ora 17:00, în sala “Olimpia”!

Campionatul Ligii Naţionale de handbal feminin se reia în această săptămână, prima etapă a returului fiind întinsă pe mai multe zile, din cauza participării mai multor formaţii în cupele europene. CSM Ploiești  va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Olimpia, în compania ultimei clasate, CS Rapid USL Metrou Bucureşti, obiectivul fiind unul singur, obţinerea celor trei puncte puse în joc. Federaţia Română de Handbal a anunţat şi oficialii meciurilor din runda inaugurală a returului, astfel că întâlnirea de la Ploieşti va fi arbitrată de clujenii Ioan Barbu şi Gabriel Badiu şi îl va avea drept observator pe ieşeanul Bogdan Anton.

Altfel, Oana Ionescu a revenit la Ploieşti după ce a fost supusă unei intervenţii chirurgicale la tendonul lui Ahile în urma unei fisuri suferite la antrenamentul de pe 15 decembrie, dinaintea plecării la Craiova, pentru cele două partide amicale susţinute acolo de echipa noastră. Extrema stângă va începe în curând recuperarea şi se speră ca, profitând şi de întreruperea campionatului din luna martie, să prindă ultimele cinci etape ale acestui sezon.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.