Cristiano Bergodi a demisionat de la ASA Târgu Mureş

Publicat in Sport 18 Decembrie 2015 1208 ori
Google+ WhatsApp
Cristiano Bergodi a demisionat de la ASA Târgu Mureş
Cristiano Bergodi a demisionat de la ASA Târgu Mureş

Tehnicianul italian Cristiano Bergodi a demisionat din funcţia de antrenor principal al echipei ASA Târgu Mureş, a declarat Bogdan Mara, preşedintele exectiv al clubului ardelean.

"Da, Bergodi a demisionat. Dimineaţă a fost la antrenament, iar după-masă ne-a sunat că vrea să reziliem contractul din motive personale. Am încercat să discutăm, dar a fost foarte ferm. Am reziliat de comun acord şi vom vedea pe cine vom aduce antrenor. Pentru moment nu avem nicio soluţie. Pentru următorul meci cred că interimatul va fi asigurat de jucătorii Gabi Mureşan şi Pablo Brandan", a spus Mara.

Cristiano Bergodi, în vârstă de 50 de ani, a fost numit la ASA Târgu Mureş în 22 septembrie, înlocuindu-l pe Vasile Miriuţă.

Bergodi a pregătit mai multe echipe din România, FC Naţional (2005-2006), CFR Cluj, Rapid Bucureşti (2007 şi 2015), Politehnica Iaşi (2009) şi Steaua Bucureşti (2009).

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.