Tricolorele au picat primul test important de la Campionatul Mondi...

Publicat in Sport 08 Decembrie 2015 1203 ori
Google+ WhatsApp
Tricolorele au picat primul test important de la Campionatul Mondi...
Tricolorele au picat primul test important de la Campionatul Mondi...

România a picat primul test cu adevărat important de la Mondialul din Danemarca. După victoriile categorice în faţa naţionalei din Puerto Rico şi Kazakhstan, Neagu&Co au cedat în faţa Spaniei, scor 18-26 (12-13).

"Dopate" cu moral după cele două succese din primele partide de la CM, elevele lui Ryde au intrat extrem de montate în disputa contra ibericelor. Încă marcate după efortul de ieri cu Rusia, Carmen Martin şi coechipierele ei au părut sufocate de presingul avansat al româncelor şi fără răspuns la evoluţia excelentă a lui Neagu. Din nefericire pentru noi, adversarele s-au adunat la timp şi, după o primă repriză în care fetele noastre au condus permanent, au reuşit să intre la cabine cu un avantaj de un gol.

A fost începutul sfârşitului pentru tricolore, care în partea a doua au fost de nerecunoscut. S-a terminat 26-18, după un meci pe care trebuie să îl uităm cât mai repede. Pentru că urmează cele mai grele partide din grupă, mai întâi cu Norvegia (10 decembrie, ora 21.30), apoi cu Rusia (11 decembrie, ora 19.15).

Marcatoarele tricolore au fost Neagu 6 goluri, Buceschi 3, Geiger 3, Ardean-Elsiei 2, Manea 2, Nechita 2, iar pentru Spania au înscris Pena 7 goluri, Cabral 6, Martin 4, Alberto 2, Pinedo 2, Aguilar 1, Chavez 1, Egozkue 1, Hernandez 1, Gonzalez 1 gol.

În urma rezultatului, Spania egalează România la puncte, ambele având câte 4. Anterior, România a învins Puerto Rico, scor 47-14 (23-3), şi Kazakhstan, scor 36-20 (18-12).

Primele patru clasate din fiecare grupă se vor califica în optimile de finală, programate în 13 şi 14 decembrie, urmate de sferturile de finală în 16 decembrie, de semifinale, în 18 decembrie, şi finalele pentru medalii, în 20 decembrie.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.