Petrolul joacă cu Dinamo și ASA Tg. Mureș pe “Ilie Oană”!

Publicat in Sport 04 Decembrie 2015 Actualizat: 04 Decembrie 2015 1501 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul joacă cu Dinamo și ASA Tg. Mureș pe “Ilie Oană”!
Petrolul joacă cu Dinamo și ASA Tg. Mureș pe “Ilie Oană”!

În această dimineață, la Primăria Ploiești a avut loc o întâlnire de urgență vizând posibilitatea ca Petrolul, echipa fanion a Ploieștiului, să poată evolua pe “Ilie Oană” în ultimele două etape ale acestui an, cu Dinamo București și ASA Tg Mureș.

Alături de primarul Iulian Teodorescu au luat loc, printre alții,  Constantin Donald, directorul de la SGU Ploiești, Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, și Lucian Rădulescu, patronul firmei RGL Oil. Cu toții au analizat posibilitatea ca Petrolul să poată evolua “acasă”, edilul urbei declarând pe parcursul discuțiilor că își asumă decizia ca “lupii” să poată evolua, luni dar și pe 20 decembrie, sub privirile propriilor fani! De asemenea, Teodorescu a admis că, din primăvară, datoria Petrolului către SGU să poată fi stinsă printr-o serie de soluții aflată la îndemâna părților acum în litigiu.

Cert este că suma în suspensie pentru ambele meciuri, peste 16.000 lei, va fi suportată de către primarul Savin și omul de afaceri Rădulescu!

De remarcat faptul că mai mulți suporteri au ajuns până la ușa primarului, presiunea făcută de aceștia dând roade în cazul deciziei mai sus amintită!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.