Sebi Tudor a renunțat la Petrolul!

Publicat in Sport 26 Octombrie 2015 1209 ori
Google+ WhatsApp
Sebi Tudor a renunțat la Petrolul!
Sebi Tudor a renunțat la Petrolul!

Înfrângerea suferită în jocul din deplasare cu FC Voluntari l-a determinat pe antrenorul Eusebiu Tudor să demisioneze din funcţia de antrenor principal al echipei Petrolul.

„Am avut o întâlnire cu oficialii clubului şi i-am anunţat că decizia mea este aceea de a mă opri aici. Le mulţumesc pentru colaborarea pe care am avut-o şi pentru suportul pe care mi l-au oferit în aceste două luni, iar echipei îi urez multă baftă în continuare şi sper să iasă cât mai repede din situaţia dificilă în care se află acum”, a declarat Eusebiu Tudor pentru www.fcpetrolul.ro.

În perioada imediat următoare, de pregătirea echipei se va ocupa Mihai Oancea, actualul antrenor secund al „galben-albaştrilor”, cel care va conduce Petrolul în confruntarea de marți seară, de la Timişoara, din cadrul optimilor de finală ale Cupei României.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.