Meciul CSM Ploiești – CSM Unirea Slobozia se joacă sâmbătă!

Publicat in Sport 19 Octombrie 2015 1121 ori
Google+ WhatsApp
Meciul CSM Ploiești – CSM Unirea Slobozia se joacă sâmbătă!
Meciul CSM Ploiești – CSM Unirea Slobozia se joacă sâmbătă!

Partida dintre CSM Ploieşti şi CSM Unirea Slobozia, contând pentru etapa a IX-a a Ligii Naţionale de handbal feminin, va avea loc sâmbătă, de la ora 17:00, în Sala Sporturilor Olimpia. Programarea meciului a fost incertă din cauza tragicului eveniment de duminică, în urma căruia portarul echipei ialomiţene, Andreea Nica, şi-a pierdut viaţa, dar, până la urmă, Federaţia Română de Handbal a luat decizia ca întâlnirea să se joace la finalul săptămânii.

Clubul CSM Ploieşti este alături de familia îndoliată şi de gruparea CSM Unirea Slobozia în dificila încercare prin care trece în aceste zile. Andreea Nica, plecată dintre noi mult prea devreme, la doar 27 de ani, a evoluat timp de două sezoane şi pentru CSM Ploieşti, în perioada 2006-2008, pe când echipa activa în eşalonul secund. În sezonul 2007-2008 a devenit vicecampioană naţională la junioare 1 cu CSM Ploieşti, contribuind, totodată, la prima promovare a echipei în Liga Naţională, din generaţia de atunci, condusă de Mircea Anton, făcând parte şi Alina Moroianu sau Oana Bidaşcu, sportive aflate în activitate.

Nu te vom uita niciodată, Andreea!

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.