Mihai Macovei, căpitanul naţionalei de rugby, a fost suspendat două săptămâni

Publicat in Sport 09 Octombrie 2015 1386 ori
Google+ WhatsApp
Mihai Macovei, căpitanul naţionalei de rugby, a fost suspendat două săptămâni
Mihai Macovei, căpitanul naţionalei de rugby, a fost suspendat două săptămâni

Federaţia Română de Rugby a anunţat pe site-ul oficial, că Mihai Macovei, căpitanul "Stejarilor", a fost suspendat pe o perioadă de două săptămâni pentru un placaj periculos aplicat în meciul cu Canada, de la Cupa Mondială.

"Mihai Macovei s-a prezentat în faţa Comisiei de Disciplină, iar în baza articolului 10.4 (e) din Regulamentul Cupei Mondiale şi după vizionarea imaginilor video luate cu camere diferite, s-a considerat că românul a făcut un gest care a pus în pericol integritatea corporală a adversarului său. Macovei a negat acuzaţiile aduse în acest caz. Comisia a decis ca Mihai nu mai poate evolua pe perioada a două săptămâni după ce iniţial risca o suspendare de trei săptămâni", se arată pe site-ul frr.ro.

Suspendarea lui Macovei va expira la 19 octombrie.

Echipa naţională a României a reuşit, marţi, cea mai importantă revenire într-un meci din istoria Cupei Mondiale, învingând reprezentativa Canadei, cu scorul de 17-15, după ce era condusă cu 15-0 în minutul 52 al partidei de la Leicester. Macovei a reuşit în acea partidă două eseuri.

În ultimul meci, România va întâlni Italia, duminică, de la ora 16:30, la Exeter. Dacă va câştiga această partidă, România se va califica direct la Cupa Mondială din Japonia.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.