FRF a redeschis cazul ”FC Brașov - Mediaș”! Petrolul poate fi retrogradată!

Publicat in Sport 27 August 2015 1787 ori
Google+ WhatsApp
FRF a redeschis cazul ”FC Brașov - Mediaș”! Petrolul poate fi retrogradată!
FRF a redeschis cazul ”FC Brașov - Mediaș”! Petrolul poate fi retrogradată!

Comisia de Disciplină și Etică, din cadrul Federației Române de Fotbal, a redeschis cazul FC Brașov - Gaz Metan Mediaș, scor 0-0, din ultima etapă a sezonului trecut. În urma acelei remize, medieșenii au retrogradat iar cazul, după îndelungi discuții, a ajuns și pe masa FRF.

Inițial, forul de la Casa Fotbalului a pasat responsabilitatea către Direcția Națională Anticorupție, pentru că a considerat că este un caz care depășește competența federației.

Iată însă că acest caz a revenit în discuția Comisiei de Etică și Disciplină iar pe data de 9 septembrie sunt așteptate sancțiunile, potrvit acestui facsimil luat de pe site-ul frf.ro.

Potrivit celor de la sportnews.ro, în colimatorul FRF ar fi intrat și cei de la Concordia Chiajna. Ilfovenii sunt bănuiți că ar fi sponzorizat cu o sumă importantă, concret 200.000 de euro, adversarul direct din ultima etapă, Petrolul. Concordia a câștigat atunci cu 3-2, după un meci dramatic în care ploieștenii au condus cu 1-0 și 2-1.

Potrivit aceleiași surse, la una dintre audieri, Răzvan Pleșca, portar la Gaz Metan Mediaș, ar fi fost informat de către procurori, spun surse DNA, că au indicii că formația ilfoveană a plătit victoria în fața Petrolulul cu suma de 200.000 de euro, iar banii ar fi ajuns la prahoveni înainte de jocul direct! În urma acelui succes, Concordia s-a salvat de la retrogradare.

Dacă toate acuzele vor fi probate, atunci sunt șanse foarte mari ca cele trei formații, FC Brașov, Concordia și Petrolul să fie chiar retrogradate.

Contactat de către ph-online pentru a-și expune un punct de vedere, directorul executiv Andi Crângu a declarat: "Tâmpenii mai mari nu am pomenit! Nu este absolut nimic adevărat, sunt niște așa zis jurnaliști care vor ei să se bage în seamă cu acest club! Numai prostii apar, vă repet! Și nu de ieri, de azi!" a încheiat oficialul Petrolului.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.