Petrolul va juca un amical cu Chindia Târgoviște

Publicat in Sport 12 August 2015 1350 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul va juca un amical cu Chindia Târgoviște
Petrolul va juca un amical cu Chindia Târgoviște

După meciul cu Botoșaniul, de vineri seară, și înaintea deplasării din Ștefan cel Mare”, de sâmbăta viitoare, pentru jocul cu Dinamo, elevii lui Tibor Selymeș vor avea parte de un meci amical, marți, 18 august.

Adversara, Chindia Târgoviște, trupă care evoluează în eșalonul secund, se va deplasa pentru acest test, cel mai probabil, la Boldești, ora de debut a întâlnirii urmând a fi 18:00.

La întrebarea legitimă legată de locul de desfășurare, team managerul Cristi Vlad a declarat în exclusivitate pentru Ph-online: “Nu vreau să fim puși în situația de a aduce bani de acasă pentru a plăti cei 10.000 de euro cât ar costa un astfel de test pe <<Ilie Oană>>! Cel puțin ultima dată, într-un astfel de joc amical desfășurat și fără spectatori în tribune – așadar în condiți de antrenament! – ne-am trezit obligați să plătim o astfel de factură! Așa că, cel mai probabil, va rămâne să jucăm la Boldești, discuțiile în acest sens fiind începute cu edilul din localitate!”

Iar Tibor Selymeș, coach-ul “lupilor”, a declarat pentru aceeași sursă: “O să încerc să alcătuiesc și o altfel de garnitură, să vedem cum se comportă și ceilalți fotbaliști din lot care nu au avut parte de prea multe minute. Facem tot ce ne stă în putință să armonizăm un unsprezece care să se și impună în meciurile oficiale, nu doar să bifeze la capitolul <<ratări uriașe>>!”

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.