(EXCLUSIV) Sinescu: ”Sunt romantic, m-am născut acum 1000 de ani, ăsta sunt”!

Publicat in Sport 28 Iulie 2015 1983 ori
Google+ WhatsApp
(EXCLUSIV) Sinescu: ”Sunt romantic, m-am născut acum 1000 de ani, ăsta sunt”!
(EXCLUSIV) Sinescu: ”Sunt romantic, m-am născut acum 1000 de ani, ăsta sunt”!

În plină efervescență legată de evoluția neconvingătoare a “lupilor”, astăzi, imediat după antrenamentul de dimineață, antrenorul secund Valentin Sinescu și-a anunțat plecarea de la Petrolul.

Iată ce a declarat acesta, în exclusivitate pentru ph-online: “Mi-am luat rămas bun de la jucători, imediat după terminarea ședinței de pregătire! Am decis să fac acest pas întrucât sunt pur și simplu scârbit de ceea ce se întâmplă vizavi de poziția mea la echipă! Aveam un contract semnat cu Petrolul în 15 iunie, înțelegere parafată în fața lui Andi Crângu, valabilă pentru un întreg sezon, adică până la terminarea campionatului în curs! Acum o săptămână am mers la farmacie să-mi procur indispensabilele medicamente pentru inimă dar farmacistul, prieten de-al meu, m-a informat că nu mai am plătite dările către Casa de Sănătate, adică, vezi Doamne, că nu aș mai fi avut contractul valabil! I-am spus că este o greșeală, că foile le-am semnat chiar în fața directorului executiv! Nu l-am convins, adică nu am primit medicamentele atât de necesare! Am mers la club iar acolo Andi Crângu mi-a spus că, probabil, s-au rătăcit foile și că luni (n. red – astăzi) voi avea dovada, respectivele acte-dovezi urmând a le ridica de la secretariat! Nu am avut parte de ele, secretara nu știa nimic, la telefoane nu a mai răspuns nimeni, am stat la ședința de pregătire și apoi am plecat. Definitiv! De la înălțimea biroului, domnul Crângu a urmărit antrenamentul și, cu toate că știa totul, nu a făcut niciun gest! Sunt intrigat, scârbit, dezorientat! Nu mai înțeleg nimic, poate să fac doar o legătură cu atenționarea unui coleg de breaslă care, săptămâna trecută, mi-a spus că Selymeș vrea să-și aducă un alt secund, pe Cezar Zamfir! Aia e, nu mă pot opune evidenței altora! Sunt romantic, m-am născut acum 1000 de ani, ăsta sunt!” a spus Sinescu.

Întrebat ce va urma, tehnicianul cu licență Pro a admis că poate ajunge la echipa CSM-ului: “Am avut niște discuții, imediat după decizia luată, și înclin să dau curs tentației de a lucra cu o entitate nouă, care să facă cinste orașului și care să facă pașii normali, corecți, pentru bucuria ploieștenilor care iubesc fotbalul! Poate să fie din liga a patra, mie nu-mi este frică să muncesc, voi ajuta pe orice își dorește să facă performanță, mereu!” a încheiat omul de fotbal.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.