Lucian Bute și-a aflat numele viitorului adversar

Publicat in Sport 15 Iulie 2015 1507 ori
Google+ WhatsApp
Lucian Bute și-a aflat numele viitorului adversar
Lucian Bute și-a aflat numele viitorului adversar

Lucian Bute va boxa pe 15 august împotriva campionului european la categoria supermijlocie, Andrea di Luisa.

Meciul se va disputa pe durata a 10 reprize, într-o gală ce se va desfășura la Montreal. Anunțul a fost făcut de Bute, într-o conferință de presă.

"După o absență de 18 luni sînt mulțumit că revin în ring. Am trăit cei mai dificili trei ani ai carierei mele. Sînt încrezător, cel mai important lucru pentru mine este că sînt sănătos. Am regăsit plăcerea de a mă antrena pe care o pierdusem odată cu accidentările. Mă simt excelent la antrenamente, atmosfera este fromoasă, mă antrenez puternic și abia aștept să urc în ring. Di Luisa este un boxer bun, cu viteză bună și e campion european. Abia aștept ca ziua de 15 august să vină. Îmi place foarte mult ceea ce fac. Sînt încrezător că voi avea șansa de a boxa din nou pentru un titlu", a declarat Lucian Bute.

Di Luisa, 33 de ani, are 17 victorii, 13 prin KO, și două înfrîngeri. Andrea Di Luisa a boxat ultima dată în decembrie 2014, cînd a cîștigat titlul european la categoria supermijlocie, învingîndu-l pe Roberto Cocco.

Lucian Bute, 35 de ani, are în palmares 31 de victorii și două înfrîngeri. În ultimul meci oficial, în ianuarie 2014, Bute a fost învins la puncte de Jean Pascal.

sursa: gsp

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.