Transferul lui Teixeira la Steaua a picat!

Publicat in Sport 07 Iulie 2015 1531 ori
Google+ WhatsApp
Transferul lui Teixeira la Steaua a picat!
Transferul lui Teixeira la Steaua a picat!

Steaua a încercat să dea lovitura pe ultima sută de metri şi a negociat cu Filipe Teixeira (34 de ani) şi cu Jugurtha Hamroun (26 de ani). Dintre aceştia, doar al doilea va îmbrăca tricoul campioanei României.

Tratativele cu Filipe Teixeira au picat, deoarece părţile nu s-au pus de acord asupra unor probleme contractuale. Roş-albaştrii nu i-au satisfăcut toate pretenţiile mijlocaşului portughez, astfel că negocierile au fost sistate. În schimb, Hamroun va efectua miercuri dimineaţă vizita medicală, iar după-amiază va semna contractul cu Steaua.

Mijlocașul algerian, care evoluează în banda dreaptă, a ajuns în fotbalul românesc legitimat de Oțelul în iarna trecută, fiind una dintre surprizele plăcute ale Ligii 1. Adus din Turcia, de la Karabukspor, Hamroun a marcat de patru ori în 11 apariții, reușitele sale fiind de obicei foarte spectaculoase.

"Teixeira e un capitol închis pentru Steaua. Hamroun va efectua mâine dimineaţă vizita medicală şi mâine după-amiază va semna cu Steaua", a declarat preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.