Ramona Farcău şi Nicoleta Tudor au semnat cu CSM Ploieşti!

Publicat in Sport 30 Iunie 2015 3660 ori
Google+ WhatsApp
Ramona Farcău şi Nicoleta Tudor au semnat cu CSM Ploieşti!
Ramona Farcău şi Nicoleta Tudor au semnat cu CSM Ploieşti!

Echipa de handbal feminin CSM Ploiești şi-a asigurat semnăturile a două jucătoare importante din Liga Naţională de handbal feminin: Ramona Farcău (HC Dunărea Brăila) şi Nicoleta Tudor (Corona Braşov). 

Farcău și Tudor au semnat contracte valabile pentru următoarele două sezoane, ele urmând să acopere posturi deficitare în acest moment, cel de extremă (Ramona Farcău  joacă atât  extremă dreaptă cât şi  extremă stângă), respectiv de inter dreapta.

Ramona Farcău (născută pe 14 iulie 1979, 1.70 m, 63 kg) nu are nevoie de prea multe prezentări, ea  fiind vicecampioană mondială cu naţionala României în 2005, în Rusia, şi multiplă campioană naţională  cu  Oltchim Râmnicu Vâlcea. Originară din Zalău, ea şi-a început cariera la Handbal Club din localitate, unde a evoluat din 1998 până în 2006, după care a petrecut şapte ani la Oltchim Râmnicu Vâlcea şi, din 2013, a jucat pentru HC Dunărea Brăila.

Nicoleta Tudor (născută pe 26.11.1988, 1.83 m, 73 kg) este născută la Galaţi, unde a şi evoluat, la începutul carierei, pentru Oţelul, după care a făcut pasul spre Corona Braşov, unde a jucat constant şi a ajuns să fie convocată şi la lotul naţional al României, în mandatul lui Gheorghe Tadici.

Lotul echipei de handbal feminin a CSM Ploieşti se va reuni luni, 6 iulie, până atunci conducerea clubului urmând să stabilească şi componenţa staff-ului tehnic pentru noul sezon.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.