“Boldeștina” a promovat fără nicio emoție! (galerie foto)

Publicat in Sport 27 Iunie 2015 2251 ori
Google+ WhatsApp
“Boldeștina” a promovat fără nicio emoție! (galerie foto)

Unirea Fierbinți – Petrolistul Boldești 0-3 (0-1)

În această după-amiază, la Fierbinţi, în județul Ialomiţa, pe un teren amintind de islazurile comunale – păcat de eforturile gazdelor de a avea orice altceva decât teren de joc în bună stare! - echipa campioană a Prahovei, Petrolistul Boldeşti, a reușit același scor ca și “acasă” (3-0) și a promovat în Liga a 3-a!

Cioc (21), Micu (73) şi Stoica (88) au reușit golurile victoriei dar jucătorul meciului a fost portarul gazdelor, Valentin Bănică, goal-keeperul de 39 de ani (!) salvându-și echipa, ca și la Boldești, de la o înfrângere usturătoare.

Chiar dacă nu s-a jucat foarte dur au existat și momente în care echipajul mediacal a fost nevoit să intervină, unul dintre cei răniți fiind apărătorul Nincă, longilinul de 22 de ani primind o lovitură de bocanc în plină față, umplându-se imediat de sânge!

Diferența dintre Unirea și Petrolistul a fost atât de mare încât finanțatorul gazdelor a exclamat, după jumătate de oră: “Ce naiba vrem noi de la meciul ăsta? Nu vedeți ce joacă adversarul? Suntem la două eșaloane diferență de ei, nu la unul!”

Într-adevăr, ghidonând balonul cu măiestrie, Micu@Co. au arătat că alcătuiesc o trupă valoroasă, parcă mai presus de eșalonul în care au acces fără nicio problemă! Iar primarul Bucuroiu, echipa și întreg staff-ul s-au bucurat la final alături de cei peste 400 de fani care și-au însoțit idolii în imediata vecinătate a platoului unde se turnează serialul “Las Fierbinți”!

Felicitări și... mult succes în eșalonul trei! Meritați din plin!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.