Cum se poate antrena Alcenat cu Steaua

Publicat in Sport 10 Iunie 2015 1572 ori
Google+ WhatsApp
Cum se poate antrena Alcenat cu Steaua
Cum se poate antrena Alcenat cu Steaua

Steaua s-a înțeles cu Jean Sony Alcenat și fundașul va lăsa Petrolul pentru campioana României. Apărătorul de bandă dreaptă va semna însă abia la finalul lunii, atunci când îi expiră înțelegerea cu Petrolul.

Chiar și așa, Steaua ar fi dorit să-l aibă la dispoziție pentru ședințele de pregătire conduse de Mirel Rădoi, noul antrenor al echipei. Interesul roș-albaștrilor este cu atât mai mare cu cât Alcenat va lipsi în perioada 7-26 iulie, atunci când va participa cu naționala statului Haiti la Gold Cup.

Astfel, jucătorul de bandă dreaptă se va putea antrena cu Steaua foarte puțin timp și asta doar dacă va reuși să primească permisiunea Petrolului, club cu care se mai află sub contract până la finalul lunii.

Contactat telefonic în cadrul emisiunii Fotbal Club, Helmuth Duckadam, președintele de imagine al Stelei, a explicat situația jucătorului de 29 de ani. "Nu e nicio problemă, nea Vali (n.r. Argăseală) a spus foarte clar: când vine în România va trebui să aibă o hârtie de la Petrolul ca să se poată antrena la Steaua. Nimeni nu riscă nimic, să ajungem pe la Comisii! Dacă va ajunge în cantonamentul Stelei va avea o hârtie de la Petrolul, conform căreia va avea dreptul să se antreneze. În niciun caz nu riscăm o problemă de acest gen, pentru 3 sau 4 zile" a declarat Duckadam.

Mihai Joița, managerul sportiv al Petrolului, a recunoscut că Alcenat nu are momentan în posesie o asemenea hârtie și nici reprezentanții fotbalistului din Haiti nu au cerut una. "Deocamdată Alcenat nu are nicio hârtie, dar nu ne-a solicitat nimeni așa ceva" a declarat Joița.

Jean-Sony Alcenat poate evolua pe posturile de fundaș dreapta, mijlocaș dreapta și chiar mijlocaș defensiv, toate trei posturi deficitare la Steaua. Fotbalistul din Haiti a efectuat deja vizita medicală.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.