Energia Târgu Jiu, medalie de bronz în Liga Naţională de baschet masculin

Publicat in Sport 18 Mai 2015 1075 ori
Google+ WhatsApp
Energia Târgu Jiu, medalie de bronz în Liga Naţională de baschet masculin
Energia Târgu Jiu, medalie de bronz în Liga Naţională de baschet masculin

Echipa de baschet masculin Energia Târgu Jiu a câştigat, pe teren propriu, medalia de bronz a Ligii Naţionale, după ce a învins formaţia Steaua CSM Eximbank Bucureşti, cu scorul de 84-76 (41-38), în cea de-a doua partidă din trei programate în finala mică a sezonului.

Marcatori:

Energia – Milosevici 16 puncte, Watson 14, Troupe 14, Karpelesz 12, Mack 12, Darby 9, Kremen 7;

Steaua – Nicoară 29 puncte, Ikonici 22, Amis 10, Barac 10, Perry 2, Paul 2, Drăguşin 1.

În primul meci al finalei mici, Energia Târgu Jiu a câştigat, în deplasare, cu scorul de 95-75 (49-47), astfel încât, cu scorul de 2-0 la general, obţine medalia de bronz.

În semifinale, Steaua a fost eliminată de BC Mureş, iar Energia Târgu Jiu de campioana CSU Asesoft Ploieşti. Astfel, în finala mare se duelează CSU Asesoft Ploieşti şi BC Mureş, cele cinci meciuri fiind programate azi și mâine la Ploieşti (Sala “Olimpia”, ora 20:00), 24-25 mai la Târgu Mureş şi 29 mai, din nou la Ploieşti (dacă mai este cazul). Echipa care va obţine trei victorii va deveni campioana sezonului 2014-2015.

Pentru CSU Asesoft Ploieşti este cea de-a 12 finală consecutivă, în timp ce BC Mureş se află la a doua participare în ultimul act al stagiunii.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.