Justiţia a decis ca liga spaniolă să continue

Publicat in Sport 14 Mai 2015 1044 ori
Google+ WhatsApp
Justiţia a decis ca liga spaniolă să continue
Justiţia a decis ca liga spaniolă să continue

Justiţia spaniolă a decis, azi, ca liga din Spania să nu fie întreruptă, cum hotărâse federaţia naţională la 6 mai, astfel că în acest week-end se va desfăşura etapa a 37-a, penultima, iar FC Barcelona are posibilitatea să câştige titlul.

"Sezonul în Spania se va putea încheia după ce suspendarea decisă de federaţia spaniolă (RFEF) şi greva jucătorilor au fost ridicate de justiţie. RFEF suspendase finalul sezonului şi sindicatul fotbaliştilor stabilise o grevă ca urmare a unei dispute cu privire la drepturile de televizare", notează , informează bbc.com.

FC Barcelona ar putea câştiga titlul duminică, dacă se va impune în meciul din deplasare cu Atletico Madrid, campioana en titre.

Şi finala Cupei Spaniei, dintre FC Barcelona şi Athletic Bilbao, se va desfăşura conform programării, la 30 mai.

Instanţa a precizat măsurile decise joi sunt provizorii, înaintea judecării pe fond, în luna iunie.

Federaţia Spaniolă de Fotbal anunţase, la 6 mai, că a decis suspendarea pe o durată nedeterminată a tuturor competiţiilor interne începând din 16 mai, din cauza noului sistem de repartizare a banilor din drepturile de televizare. Fotbaliştii care doreau să intre în grevă erau de părere că împărţirea banilor conform înţelegerii dintre guvernul spaniol şi liga spaniolă dezavantajează cluburile aflate mai jos în clasament.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.