Silviu Lung jr., favorit să-l înlocuiască pe Arlauskis

Publicat in Sport 25 Aprilie 2015 1032 ori
Google+ WhatsApp
Silviu Lung jr., favorit să-l înlocuiască pe Arlauskis
Silviu Lung jr., favorit să-l înlocuiască pe Arlauskis

Steaua vrea să profite de problemele financiare de la Astra şi să dea o nouă lovitură: Silviu Lung Junior i-ar putea lua locul lui Giedrius Arlauskis în Ghencea!

Cotat la două milioane şi jumătate de euro, portarul mai are contract cu giurgiuvenii până în 2017, însă a fost scos la vânzare din cauza salariului prea mare. Până la vară, Silviu Lung nu se gândeşte la transferuri.

Silviu Lung jr. (25 de ani) a declarat, înaintea partidei cu Gaz Metan Mediaș, de mâine: "Ne-a afectat arestarea patronului. Ani de zile a fost alături de noi și ne-a tratat foarte bine. Aveam o liniște interioară, dar noi trebuie să ne motivăm pe noi înșine, să ne bucurăm de fotbal și de meciurile rămase și să obținem cât mai multe puncte". Lung este cotat la suma de 2,5 milioane de euro.

Portarul naționalei României nu e singurul jucător de care Astra vrea să scape. Pe listă mai sunt şi alţi jucători cu salarii mari, printre care Budescu, Enache sau Găman.

Valerică Găman, cotat la 1,5 milioane de euro, a spus: "Anumiți jucători își termină contractul și joacă bine pentru a prinde alte contracte. Sunt foarte liniștit și aștept să văd ce-mi rezervă viitorul. Întotdeauna m-am gândit la mai bine, nu neapărat afară. E bine să pleci acolo unde consideri că e cel mai bine".

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.