Constantin Zotta a demisionat de la FC Brașov

Publicat in Sport 20 Aprilie 2015 1363 ori
Google+ WhatsApp
Constantin Zotta a demisionat de la FC Brașov
Constantin Zotta a demisionat de la FC Brașov

Constantin Zotta a încheiat conturile cu FC Braşov. După o şedinţă care a avut loc la sediul clubului, patronul Ioan Neculaie a acceptat demisia lui Zotta, cel care şi-a făcut bagajele şi a plecat de la FC Braşov!

Strategia falimentară cu jucătorii şi antrenorii croaţi aduşi în această iarnă la Braşov, relaţia glacială cu Ioan Neculaie, problemele financiare acute, contestat vehement de suporteri dar şi faptul că la echipă a fost readus Adrian Szabo peste capul său, au fost motivele care l-au determinat pe Zotta că a venit momentul să plece de la conducerea clubului braşovean.

„Am acceptat demisia lui Constantin Zotta din functia de director general al FC Braşov”, a declarat Gheorghe Alexandru-Cosmin, administrator judiciar al echipei braşovene.

"Este greu să te baţi în campionat cu jucători înfometaţi. Leko a adus patru puncte şi este neplătit de şapte luni. Şi totuşi, joacă!" declara dezamăgit fostul oficial al brașovenilor în urmă cu mai puțin de o săptămână.

sursa: monitorulexpres

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.