Victorie și... play-off!

Publicat in Sport 04 Aprilie 2015 1340 ori
Google+ WhatsApp
Victorie și... play-off!
Victorie și... play-off!

Handbalistele CSM-ului, antrenate de Goran Kurtes, Daniel Gheorghe şi Jovan Novakovic, sunt aproape de a-și asigura prezenţa în play-off-ul Ligii Naţionale, o victorie obţinută mâine seară, la Deva, asigurându-le matematic poziţia a 8-a a clasamentului!

Singura urmăritoare, HCM Râmnicu Vâlcea, a pierdut, ieri seară, partida de pe teren propriu cu Dunărea Brăila (23-24) şi a rămas la două puncte în spate, aşa că ploieștencele mai au nevoie de o singură victorie în ultimele două jocuri ale sezonului regulat - mâine, la Deva, şi peste două săptămâni, acasă, cu Neptun Constanţa - pentru a scăpa de grijile retrogradării şi a se concentra asupra unei clasări mai bune în play-off.

Calculele spun că şi două remize ar fi suficiente dar antrenorul principal Goran Kurtes nici nu se gândeşte să joace la egal la Deva, spunând că „mergem să câştigăm pentru a nu mai avea emoţii la ultima partidă. Ştiu că se câştigă greu la Deva, dar, dacă fetele vor fi concentrate şi vor respecta planul tactic, putem să ne impunem şi să ne asigurăm prezenţa în play-off”.

Echipa s-a antrenat, astăzi de dimineaţă, în Sala „Olimpia”, apoi a plecat spre Deva, unde va avea, mâine, înainte de prânz, o şedinţă de acomodare cu sala care va găzdui confruntarea. Tehnicianul va miza pe acelaşi lot de jucătoare ca şi în deplasarea victorioasă de săptămâna trecută, de la Târgu Mureş.

Partida dintre Cetate Devatrans şi CSM Ploieşti se dispută mâine seară, de la ora 18:00, va fi arbitrată de cuplul Dorian Sârbu şi Valentin Suponicov (Iaşi) şi îl va avea drept observator pe Zamfir Mesaros (Maramureş).

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.