România - Insulele Feroe se va disputa cu casa închisă. S-au vândut 12.000 de bilete!

Publicat in Sport 26 Martie 2015 1367 ori
Google+ WhatsApp
România - Insulele Feroe se va disputa cu casa închisă. S-au vândut 12.000 de bilete!
România - Insulele Feroe se va disputa cu casa închisă. S-au vândut 12.000 de bilete!

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, azi, pe site-ul oficial, că numărul biletelor vândute pentru meciul României cu Insulele Feroe, din cadrul preliminariilor CE 2016, de la Ploieşti, depăşeşte 12.000, subliniind că mai sunt disponibile în jur de 2.500 de tichete.

De asemenea, conform sursei citate, "Family Zone", sectorul dedicat special suporterilor care doresc să vină la stadion însoțiți de copii, este aproape "sold out", fiind vândute deja 95% dintre bilete. Casele de bilete ale Stadionului "Ilie Oană" vor fi deschise şi duminică, în ziua meciului, între orele 11:00–19:00.

Acesta va fi primul meci jucat în provincie de echipa naţională după 17 partide consecutive în Capitală. Contra reprezentativei din Insulele Feroe, echipa naţională va juca prima partidă oficială din istorie pe stadionul Petrolului.

Ultima dispută în provincie a fost victoria cu Luxemburg, din martie 2011, obţinută la Piatra Neamţ. La Ploieşti, naţionala n-a mai jucat din 2003, când învingea aceeaşi reprezentativă, pe fostul stadion al Astrei.

sursa: digisport

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.