Și FC Brașov intră în insolvență...

Publicat in Sport 04 Martie 2015 1604 ori
Google+ WhatsApp
Și FC Brașov intră în insolvență...
Și FC Brașov intră în insolvență...

Tribunalul Brașov a admis, astăzi, cererea societății Silnef Security și a decis deschiderea procedurii de insolvență a societăţii care administrează FC Braşov. Datoria clubului brașovean către firma de pază era de aproximativ 75.000 de lei. Nu demult, Constantin Zotta a declarat că s-a plătit către respectiva firmă mai mult de jumătate din suma datorată și că FC Brașov nu riscă intrarea în insolvență.

Iată cum sună soluția Tribunalului Brașov: „Admite cererea formulată de creditoarea SC Silnef Security SRL; Dispune deschiderea procedurii generale a insolvenţei împotriva debitoarei SC Fotbal Club Brasov SA; Acordă termen de control la 3 iunie 2015”.

Patronul Ioan Nicolae și directorul general Constantin Zotta nu au putut fi contactați pentru a-și expune punctul de vedere.  

Cu 20 de puncte strânse, FC Brașov ocupă în prezent locul XI având 20 de puncte. U Cluj, echipa care se află pe primul loc retrogradabil (13), are 18 puncte.

sursa: mytex

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.