Vine pericolul de sub Tâmpa?

Publicat in Sport 19 Februarie 2015 1375 ori
Google+ WhatsApp
Vine pericolul de sub Tâmpa?
Vine pericolul de sub Tâmpa?

Pentru antrenorul Vjekoslav Lokica, meciul cu Petrolul va însemna debutul său oficial în Liga I. Croatul este pus pe fapte mari şi anunţă că vrea maximum de puncte din acest joc. „Am încheiat perioada de pregătire şi de meciuri amicale şi pot spune că sunt foarte mulţumit de lotul pe care îl am la dispoziţie. Acum începe campionatul şi va trebui să facem totul pentru a evita retrogradarea. Vrem totul de la acest prim meci cu Petrolul, deşi ştim că este presiune mare, mai ales pentru noi. Avem nevoie de o mobilizare maximă pentru a reuşi să ne întoarcem cu un punct sau trei de la Ploieşti. Eu mă aştept să jucăm bine şi să reuşim acest lucru. Pentru mine este important ca jucătorii mei să dea totul pe teren şi să fie concentraţi la joc. Sper că am descifrat jocul Petrolului. Am aşteptări mari de la jucătorii mei“, a spus Lokica.

Constantin Zotta, directorul general al FC Braşov, este convins că “stegarii” au o echipă mult mai puternică decât în prima parte a sezonului. „Valoric suntem mai buni decțt în tur. Cu siguranţă, suntem mai motivaţi, avem o echipă mai puternică, mai agresivă şi cu o talie mai mare. După această perioadă de pregătire eu sunt oprimist și cred că vom putea obţine rezultate bune. Nu mergem la Ploieşti cu capul plecat, nu vom merge acolo ca niște loseri, ci să ne luptăm pentru fiecare minge și,  de ce nu, să ne întoarcem bucuroşi acasă. Va fi un retur groaznic, dar eu sper să-l trecem cu bine“, a spus oficialul lui FC Braşov.  

Constantin Zotta a declarat că echipa braşoveană stă foarte prost din punct de vedere financiar, iar ultima problemă aparută ar fi că, din cauza unei datorii către RIAL, clubul are conturile blocate, iar banii alocaţi de UEFA pentru Centrul de Copii şi Juniori vor merge în contul Regiei care administrează spaţiul locativ al municipiului. „Stăm foarte prost din punct de vedere financiar. Clubul se susţine doar din banii din drepturile tv şi din banii patronului. Zilele trecute am participat la o şedinţă la FRF în care s-a discutat despre licenţiere, iar un oficial al echipei CSU Craiova ne spunea că formaşia din Bănie primeşte 500.000 de euro de la Consiliul Judeţean. Noi, la Braşov, nu primim nimic, ba din contră ni se pun beţe în roate! Am pierdut şi cantina de la stadion şi din cauza unor datorii către RIAL nu vom putea încasa banii de la UEFA pentru ca avem conturile blocate printr-un executor judecătoresc. Nu este o sumă mare, dar ne ajuta foarte mult. Este păcat, pentru că vedeţi ce s-a întîmplat cu Corona şi cu Unirea Tărlungeni. Sper să găsim soluții să evităm insolvenţa şi dacă vom reuși acest lucru va fi cea mai mare victorie“, a declarat Zotta.

sursa: monitorulexpres

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.