Guilherme va semna cu Steaua!

Publicat in Sport 31 Ianuarie 2015 644 ori
Google+ WhatsApp
Guilherme va semna cu Steaua!
Guilherme va semna cu Steaua!

Fostul jucător al Petrolului a ajuns la un acord cu oficialii Stelei. În prezent în Germania la echipa de liga a doua Greuther Furth, Guilherme urmează să semneze cu echipa din Ghencea zilele viitoare.

Acesta a mai fost la un pas să semneze cu Steaua înainte să plece de la Ploieşti, dar părţile nu s-au înţeles. În acest moment jucătorul este cotat la 700.000 de euro pe siteul de specialitate transfermarkt.de.

"Guilherme s-a înţeles cu Steaua, urmează să se pună la punct toate detaliile contractului şi să semneze contractul! Jucătorul a acceptat imediat propunerea oficialilor Stelei de a juca la cea mai bună echipă din România", au dezvăluit sursele gsp.

În sezonul trecut de Liga 1, Guilherme a fost singurul jucător integralist, bifînd toate minutele din meciurile de campionat ale Petrolului.

"Guilherme e cel mai bun fundaş stânga din România, ar fi cea mai bună variantă de înlocuire a lui Latovlevici" spunea Ilie Stan, fost antrenor al Stelei

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.