Un singur obiectiv: calificarea!

Publicat in Sport 20 Ianuarie 2015 1095 ori
Google+ WhatsApp
Un singur obiectiv: calificarea!
Un singur obiectiv: calificarea!

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes şi Daniel Gheorghe au trecut rapid peste înfrângerea suferită în faţa campioanelor de la HCM Baia Mare, pentru că le aşteaptă o săptămână dificilă, cu două meciuri grele în deplasare: primul e mâine, de la ora 18:00, cu HCM Râmnicu Vâlcea, în optimile de finală ale Cupei României, iar cel de-al doilea va avea loc duminică, de la ora 11:00, la HCM Roman, în etapa a XVI-a a Ligii Naţionale.

În perspectiva confruntării de mâine, fetele au plecat astăzi, după prânz, spre Râmnicu Vâlcea, lotul deplasat de Goran Kurtes fiind acelaşi ca la primele două partide oficiale din acest an, singura lăsată acasă fiind Gabriela Cristescu, cel de-al treilea portar al echipei. „Mergem să ne calificăm, pentru că ne interesează să avem un parcurs bun şi în Cupa României. Sunt ceva probleme medicale după jocul de duminică, Sanja Vlaskalic şi Oana Ionescu acuzând dureri după accidentările suferite, dar sper să poată ajuta echipa în jocul de mâine”, spune antrenorul principal al echipei noastre.

Partida din Sala „Traian” va fi arbitrată de o brigadă bucureşteană, formată din Alexandru Blaş şi Mihai Ghiorghişor.

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.