Continuă saga lui Mățel

Publicat in Sport 04 Ianuarie 2015 1331 ori
Google+ WhatsApp
Continuă saga lui Mățel
Continuă saga lui Mățel

Tras pe linie moartă la Astra în ultimul an, fundașul dreapta Alexandru Mățel (25 de ani) pare să-și fi găsit în cele din urmă liniștea. Jucătorul Astrei, căruia îi va expira contractul cu giurgiuvenii peste 6 luni, a parafat deja un angajament cu Dinamo Zagreb, echipă care l-a curtat insistent!

Misterul din jurul lui Mățel s-a prelungit în ultimele săptămâni, dar internaționalul român nu a mai avut viitor la Astra. Șefii clubului știau că acesta va accepta oferta venită de la Dinamo Zagreb, astfel că i-au pus în vedere faptul că nu va mai fi inclus în planurile primei echipe.

Mățel s-a antrenat singur o vreme îndelungată, mărturisind într-un interviu acordat pentru Digi Sport că abia așteaptă să scape de coșmarul numit "Astra".

În cele din urmă, Mățel s-a înțeles la salariu cu șefii lui Dinamo Zagreb, iar fotbalistul român se va alătura din vară lotului croat. Actele au fost parafate, iar Dinamo Zagreb ar vrea să-l aibă la dispoziție încă din această iarnă, dar Astra nu acceptă cei 100.000 de euro pe care croații vor să-i plătească pentru dezlegare. În cazul în care Ioan Niculae nu va arăta flexibilitate la negocieri (cere 250.000 de euro), Mățel va sta pe bară până în luna iunie, când se va putea alătura noii sale echipe.

sursa: digisport

 .

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.