Meci mic, rezultat mare, calificare uriașă!

Publicat in Sport 04 Decembrie 2014 1798 ori
Google+ WhatsApp
Meci mic, rezultat mare, calificare uriașă!
Meci mic, rezultat mare, calificare uriașă!

ASA Tg. Mureș – Petrolul 0-1 (0-0)

Petrolul s-a calificat în semifinalele Cupei României-Timişoreana după ce a învins, în această seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa ASA Târgu Mureş, în sferturile de finală ale competiţiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Albin, în minutul 88, cu un şut de la aproximativ 10 metri, după ce mingea șutată de Teixeira a fost respinsă iniţial de Stăncioiu.

Cele două echipe au evoluat în următoarele distribuții:

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Sepsi, Constantin, Bejan, Feussi - Gorobsov (Axente '89), Mureşan - Voiculeţ, Goga (Bumba '64), Hora - Henrique (Amauri 81). Antrenor: Cristian Pustai.

Petrolul: Pecanha - Alcenat, Ipsa, Satli, Beţa - Filip, De Lucas - Nepomuceno (Mustivar '75), Albin (Peteleu '90+2), Teixeira - Tamuz (Astafei '80). Antrenor: Gheorghe Mulţescu.

Au primit cartonaşe galbene: Sepsi '31, Constantin '55/ Tamuz '3, De Lucas '53

Meciul a fost arbitrat de Ovidiu Haţegan, ajutat de asistenţii Aurel Oniţa şi Mircea Grigoriu. Arbitru de rezervă a fost Cătălin Popa, iar observatori Marian Salomir şi Aurel Ionescu.

Observatorii  jocului au fost Aurel Ionescu (București), Marian Salomir (Cluj)

Petrolul a fost peste mureșeni doar în primele 30 de minute, ulterior partida echilibrându-se. În mitanul secund am asistat la două mari ocazii de gol ale gazdelor – Gorobsov (60) și Voiculeț (69) - de fiecare dată mingea lovind bara! La rândul lor, “lupii” au avut două mari oportunități de a deschide scorul dar Filip (62) și Astafei (80) au șutat greșit, cu piciorul stâng, în afara cadrului porții, de la numai câțiva metri!

Jucătorul meciului a fost Filipe Teixeira care, chiar dacă a păcătuit de destule ori ținând excesiv de balon, a oferit și destulă cursivitate fazelor de atac, apărând de foarte multe ori și în apropierea propriului careu, la deposedare. Iar Albin, care nu a făcut un joc deloc strălucit, a explodat exact când trebuia, reușita sa din minutul 88 îndoliind asistența mureșenilor prezenți în tribune. Pentru că, în peluza lor, fanii Petrolului deja jubilau!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.