Petrolul are prima femeie patron de club din Liga I!

Publicat in Sport 28 Noiembrie 2014 2972 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul are prima femeie patron de club din Liga I!
Petrolul are prima femeie patron de club din Liga I!

Rămași fără patron, după ce Dan Capră a fost reținut pentru 30 de zile, petroliștii s-au trezit cu un șef-surpriză! Soția finanțatorului este cea care se va ocupa de club, iar jucătorii și angajații au fost înștiințați de acest lucru.

Liga 1 se află în fața unei premiere! Evenimentele de la Petrolul Ploiești, acolo unde patronul Dan Capră și mai mulți oficiali ai clubului au fost reținuti de DIICOT, au dus la o situație foarte interesantă. Astfel, în acest moment, clubul a ajuns pe mâna unei femei! Este vorba despre soția lui Dan Capră.

"Până se întoarce Dan, eu o să mă ocup de club”

Astfel, imediat după reținerea șefului formației prahovene, Clarisa Capră, nevasta finanțatorului, a mers în fața jucătorilor, la terenul de la Crângul lui Bot și le-a vorbit acestora încercând să-i liniștească. “Situația este sub control, nu aveți de ce să vă faceți griji. Jucați și pentru Dan, el va reveni foarte repede, iar până atunci eu o să mă ocup de ce se întâmplă la club”, a transmis soția lui Capră. Aceasta i-a înștiințat și pe cei din club de noua ei “funcție” și, mai mult, există informații că va ocupa biroul de la stadion, cel care i-a aparținut până acum soțului ei. Cert este că ea va avea drept de semnătură și va lucra împreună cu Andi Crângu, acesta din urmă în calitate de director executiv.

"Mergea cu echipa în deplasări”

Surse din cadrul clubului ploieștean spun că soția lui Dan Capră este obișnuită cu fotbalul. Astfel, în multe dintre deplasările echipei, în țară și în străinătate, aceasta făcea parte din delegația “găzarilor”. “Era destul de discretă și stătea tot timpul cu fata ei”, au povestit cei de la Ploiești. Vestea nu o să le cadă foarte bine suporterilor, cei care l-au contestat în mai multe rânduri pe Dan Capră, iar în seara reținerii sale aceștia au mers la sediul DIICOT și au afișat un banner cu textul: La mulți ani cu executare!”

A fost chemată la audieri

În urmă cu două zile, cei de la DIICOT au făcut mai multe descinderi la reședința lui Dan Capră, la sediul clubului Petrolul, dar și în unele locații din Ploiești și alte orașe. Au fost ridicate și duse la audieri mai multe persoane, printre care Dan Capra și fratele lui, dar și soția acestuia, care însă nu a primit mandat de reținere! În total, pentru acuzația de eveziune fiscală și spălare de bani au fost reținute 7 persoane.

sursa: cancan

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.