Meciul lui Lucian Bute cu Roberto Bolonti a fost anulat!

Publicat in Sport 19 Noiembrie 2014 1752 ori
Google+ WhatsApp
Meciul lui Lucian Bute cu Roberto Bolonti a fost anulat!
Meciul lui Lucian Bute cu Roberto Bolonti a fost anulat!

Pugilistul Lucian Bute a anunţat, într-un mesaj postat pe Facebook, că s-a accidentat şi nu va boxa în 6 decembrie, în gala de la Montreal, subliniind că nu-şi poate permite să urce în ring dacă nu este pregătit sută la sută şi în "stare perfectă de sănătate".

 "Am un anunţ trist: M-am accidentat în timpul antrenamentului şi nu îmi pot finaliza pregătirea pentru următorul meci. Am luat decizia împreună cu echipa mea sa nu boxez pe 6 decembrie. Îmi pare foarte rău dar nu-mi pot permite să urc în ring dacă nu sunt pregătit 100% şi în stare perfectă de sănătate. Voi reveni!", a scris Lucian Bute pe Facebook.

Presa canadiană a anunţat marţi seară că Lucian Bute s-a accidentat la spate şi nu va putea evolua în meciul cu argentinianul Roberto Bolonti, în gala programată la 6 decembrie, la Montreal.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

sursa: mediafax

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.