Cadouri pentru oltence

Publicat in Sport 25 Octombrie 2014 1177 ori
Google+ WhatsApp
Cadouri pentru oltence
Cadouri pentru oltence

SCM Craiova a întrerupt seria de trei victorii consecutive reuşită de CSM Ploieşti în ultima vreme, respectându-şi statutul de favorită conferit de poziţia secundă ocupată în clasament după nouă etape. Oltencele s-au impus cu 26-22 după două reprize încheiate identic, cu scorul de 13-11, diferenţa fiind făcută de portari, Ionica Munteanu având 14 intervenţii, cu 4 mai multe decât toţi cei trei goal-keeperi folosiţi de Goran Kurtes, dar şi de mult prea numeroasele greşeli „neforţate” comise de ploieştence.

Handbalistele pregătite de Goran Kurtes au început bine meciul, conducând cu 2-0 şi 5-3 (minutul 10), dar apariţia Ionicăi Munteanu în poarta Craiovei a schimbat cursul jocului. Gazdele au întors la 6-8, au avut, apoi, 9-7, după care a urmat o revenire a CSM-ului, cu trei goluri consecutive marcate de Sheiko (2) şi Ana Gherman, tabela indicând 9-10 (minutul 26). Din păcate, a fost ultima dată când oaspetele au condus, pentru că finalul primei părţi, dar şi debutul celei de-a doua, le-au aparţinut oltencelor, care au ajuns, în minutul 35, să aibă şase goluri avans: 17-11. Alla Sheiko, cu o serie de alte trei goluri, ajutată şi de Ana Gherman şi Balaban, a readus CSM-ul în meci (19-16, în minutul 43), dar o lovitură de la „7 metri” ratată tot de ea şi o pasă greşită pe contraatac a Irynei Shutska au făcut ca, în loc de două goluri, pe tabelă să stea o diferenţă de cinci puncte, Craiova înscriind la următoarele două atacuri pentru 22-17 (minutul 52). Ecartul de 4-5 goluri s-a păstrat pe tabelă până la final, gazdele având ştiinţa de a nu le permite ploieştencelor să se mai apropie periculos, demers în care au fost ajutate şi de arbitrajul „de casă” al nemţenilor Murariu şi Tăbăcariu, despre care statistica spune totul: 6-3 la „7 metri” pentru SCM Craiova, respectiv 8-5 la eliminări „în favoarea” CSM-ului!

Pentru elevele lui Goran Kurtes urmează două partide consecutive pe teren propriu, cu Mureşul Târgu Mureş şi CSM Cetate Devatrans, în care obiectivul nu poate fi decât obţinerea celor şase puncte puse în joc.

SCM Craiova - CSM Ploieşti 26-22 (13-11)

Sala: „Polivalentă”, Craiova. Spectatori: 400.

SCM Craiova: Paşca – Apipie (3 goluri, 2 din „7 metri”), Pârvuţ (7, 3 din „7 metri”), Eidem (4), Şelaru (1), Zamfirescu (3), Tănăsie (2). Au mai jucat: Munteanu – Tomescu, Ianăşi (1), Lazarin (3), Cioaric (2). Antrenor: Aurelian Roşca.

CSM Ploieşti: Cristescu - Dincu, Vlaskalic (2 goluri), Sheiko (9, 2 din „7 metri”), Shutska (1), Roman (2), Ionescu (3). Au mai jucat: Ifrim, Şerban - Ana Gherman (4), Chiricuţă, I. Dinu, Balaban (1), Preda, R. Ştefan. Antrenor: Goran Kurtes.

Arbitri: Marius Murariu şi Marius Tăbăcariu (ambii din Neamţ).

Observator FRH: Viorel Ciucan (Bucureşti).

 

Statisticile partidei

Aruncări „7 metri”: 6/5 marcate - 3/2 marcate.

Eliminări „2 minute”: 5 (Şelaru, Zamfirescu, Lazarin, Ianăşi, Pârvuţ) - 8 (Sheiko - 3, I. Dinu, Shutska, Ionescu - 2, Dincu).

sursa: csmploiesti

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.