Credeați că nu va reîncepe?

Publicat in Sport 24 August 2014 2376 ori
Google+ WhatsApp
Credeați că nu va reîncepe?
Credeați că nu va reîncepe?

Am avut curiozitatea să urmăresc, aseară, meciul Stelei cu Ceahlăul. Eram curios cum va alcătui Gâlcă echipa în perspectiva meciului decisiv cu Ludogorets.

 

A riscat, într-un fel, și a pierdut. Nimic extraordinar, bucureștenii chiar nefiind o trupă invincibilă. Numai că una din reacțiile de după meci mi-a readus în minte procedeele folosite, invariabil, an de an, de către conducătorii sau oficialii echipei care câștigă campionatul!

 

De această dată acuza a venit din iarbă, mai precis de la Alexandru Chipciu, fotbalistul “militarilor” eliminat în prelungirile meciului. Acesta l-a acuzat pe arbitrul Lucian Rusandu că a dezavantajat Steaua, lasându-se să se înţeleagă că face jocurile Astrei Giurgiu, echipă al cărei preşedinte este Dinu Gheorghe.

 

“Dezamăgirea este foarte mare. Se mai întâmplă să ai şi zile în care să nu-ţi iasă nimic. Chiar şi aşa, am dominat jocul. E greu să joci în faţa unor echipe care se pun pe două linii! Nu comentez arbitrajul. Dar la mine a fost penalti, însă am primit cartonaş roşu! Ştiu foarte bine spre ce direcţie s-a arbitrat în această seară! Doar am fost la Braşov! Îl cunosc de acolo foarte, foarte bine. Dar mă opresc aici!” a încheiat internaționalul Stelei.

 

Repet, am așteptat un scurtcircuit din partea Stelei doar pentru a-mi demonstra - a câta oară? – evidența! Alex, un fotbalist admirabil, câteodată chiar exemplu pentru mulți dintre colegi, s-a socotit nedreptățit și... a vorbit! Trunchiat, în “rebus”, dar a vorbit! Iar exemplul dat, cu trimitere violentă spre Astra și al ei președinte, nu a făcut altceva decât să certifice supozițiile tuturor celor care încă mai cred că fotbalul se joacă și într-un plan paralel, departe de ochii și urechile celor care susțin și îndrăgesc un fenoment, iată, corupt până în măduva oaselor!

 

Fără a avea legătură cu cele scrise mai sus, abia aștept să văd cum va conduce Alexandru Tudor jocul de la Craiova, din această seară! Și... vorbim după!

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.