Continuă telenovela “Bokila la Steaua”!

Publicat in Sport 21 August 2014 2296 ori
Google+ WhatsApp
Continuă telenovela “Bokila la Steaua”!
Continuă telenovela “Bokila la Steaua”!

Poate cel mai aşteptat jucător de către tehnicianul “militarilor”, Costel Gâlcă, este Jeremy Bokila. Fostul atacant al Petrolului, actualmente la Terek Grozny, ar putea ajunge în Ghencea sub formă de împrumut, dacă Steaua se califică în grupele UEFA Champions League, scrie Gazeta Sporturilor.

 

Ruşii şi-ar dori să scape definitiv de vârful congolez şi i-au fixat acestuia un preţ de două milioane de euro. Suma este considerată prea mare de către oficialii campioanei României, care preferă varianta unui împrumut, la fel cum s-a întâmplat în sezonul trecut cu Piovaccari. Dacă trec de play-off-ul UCL, roş-albaştrii sunt dispuşi să suporte jumătate din salariul anual al lui Bokila, adică 250.000 de euro, însă rămâne de văzut dacă cei de la Terek vor accepta oferta.

 

Bokila a bifat doar 21 de minute pentru Terek în acest sezon, acumulate în 3 meciuri în care a intrat pe final. Şi el este dispus să se despartă de gruparea rusă şi nu ar spune nu unei reveniri în România.

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.