Steaua ar vrea doi foști “petroliști”!

Publicat in Sport 14 August 2014 2159 ori
Google+ WhatsApp
Steaua ar vrea doi foști “petroliști”!
Steaua ar vrea doi foști “petroliști”!

 

După ce Florin Gardoş a plecat în Anglia pentru a semna cu Southampton, suma primită în schimbul său, circa 7,5 milioane de euro, va debloca o serie de transferuri la Steaua. Cei doi jucători vizaţi sunt Gicu Grozav şi Jeremy Bokila, ambii actualmente la Terek Groznîi, foști echipieri ai Petrolului!

 

Potrivit surselor ProSport, Steaua negociază în aceste momente transferul mijlocaşului Gheorghe Grozav (23 de ani) de la Terek Groznîi. Jucătorul cumpărat de prim-divizonara rusă de la Petrolul în toamna anului trecut nu s-a impus în echipă, iar Terek încearcă să scape de el în această vară, până la finalul perioadei de transferuri.

 

Totodată, Grozav, care joacă pe postul de mijlocaş dreapta, e văzut o variantă de înlocuire pentru Cristi Tănase, care ar putea pleca de la Steaua după play-off-ul Ligii Campionilor cu Ludogoreţ Razgrad, al cărui tur va avea loc pe 19 august.

 

Principala ţintă a Stelei este, însă, atacantul Jeremy Bokila, un alt jucător pe care Terek Groznîi l-a luat de la Petrolul în vara trecută. Bokila (25 de ani) îndeplineşte profilul unui jucător de care Steaua are nevoie capitală. Iar congolezul cu cetăţenie olandeză nu este o piesă de bază în angrenajul lui Terek, echipă la care a jucat doar 15 minute în primele trei etape ale campionatului rus.

 

Cristian Anghelescu

Cristian Anghelescu este jurnalist sportiv, cu o experienta de 15 ani in presa. Nascut cu "Petrolul" in sange, si-ar mai dori, pe lângă esenţiala sănătate, realizarea completă a copiilor, măcar un voiaj în America!

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.