Petrolul tinut in viata cu sacrificii si artificii!

Publicat in Sport 12 August 2022 792 ori
Google+ WhatsApp
Petrolul tinut in viata cu sacrificii si artificii!
Petrolul tinut in viata cu sacrificii si artificii!

Petrolul Ploiesti este tinut in viata de artificii si sacrificii! Asa a declarat presedintele clubului, Costel Lazar, astazi, cu ocazia unei conferinte de presa. Culmea, strigatul disperat al oficialului petrolist a venit intr-un moment in care conducerea a anuntat prelungirea contractelor de sponsorizare cu doua firme. Presedintele a declarat ca situatia financiara a clubului este grava si ca el, impreuna cu cei din conducerea executiva, nu si-au mai luat salariile de luni de zile. Cu banii respectivi s-au facut alte plati, spune Lazar.

Costel Lazar:,,Facem toate artificiile posibile sa ramanem in viata, dar fara bani s-ar putea sa nu mai ramanem pentru ca vorbim de taxe, de impozite, de salariile jucatorilor, de cheltuieli. Deci, fara o finantare puternica nu vom putea rezista in liga intai. Lumea a inceput sa uite ca am facut sacrifici, am trait din imprumuturi la societati, la persoane fizice. Nu asta trebuie sa fie Petrolul, nu asta trebuie sa fie viitorul Petrolului! Toata lumea doreste sa trecem pe societate pe actiuni, dar asta se poate face la finalul sezonului. Avem un ticketing bun, peste asteptari, dar totul este relativ pentru ca poate creste sau poate scadea din cauza pandemiei, a rezultatelor etc. Aceasta sursa reprezinta 20% din bugetul clubului".

Lazar a mai spus ca vanzarea de bilete reprezinta ,,o gura de aer" pentru club si cu banii din tichete se mai pot face anumite plati din vechile datorii. Prima transa din drepturile TV a fost cheltuita pe datoriile din urma, dar si acestea platite in proportie de 40%! S-a platit o parte din datoria si catre directorul sportiv, Claudiu Tudor, iar pe luna clubul trebuie sa plateasca, taxe si impozite, aproximativ 80.000 de euro! Presedintele Petrolului a mai declarat ca se vor mai incheia contracte de sponsorizare si se lucreaza la un proiect, pe Legea 350, care sa fie inaintat la Consiliul Judetean si, in urma aprobarii acestuia, clubul sa poata beneficia de o anumita suma de bani peste maxim doua luni de zile.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.