Dans, artă și sport, la Sala ,,Olimpia”!

Publicat in Sport 22 Iunie 2022 244 ori
Google+ WhatsApp
Dans, artă și sport, la Sala ,,Olimpia”!

În perioada 24-26 iunie Sala Sporturilor Olimpia găzduiește o nouă demonstrație de dans, artă și sport. Vineri, sâmbătă și duminică, 80 de gimnaste vor concura la Campionatele Naționale de Gimnastică Ritmică Junioare II și III (9-12 ani). Evident, publicul va putea urmări și evoluțiile sportivelor de la CSM Ploiești, coordonate de Liliana Băescu și antrenate de Simona Puiu.

Clubul ploieștean va fi reprezentat, la categoria 9 ani, de Giulia Stoian și Nectaria Stoica, la 10 ani, de Ștefania Puiu, iar la 11 ani, vor concura Delia Stroe si Ingrid Gavril. Recent, gimnastica ritmică românească a reușit, prin Amalia Lică, să aducă României prima medalie de aur din istoria Europenelor, la măciuci, iar Christina Drăgan a obţinut bronzul la minge. România a cucerit şi argintul pe echipe, reuşind o bornă istorică pentru acest sport.

Datorită acestor performanțe, Ministerul Sportului, prin Eduard Novak, le-a vizitat pe medaliate, pentru a le felicita și încuraja. Conform pagini de socializare a Ministerului Sportului au primit diplome de merit:Amalia Lică - medalie de aur la măciuci și argint pe echipe, Christina Drăgan - medalie de bronz la minge și argint pe echipe, Maria Gârbă - antrenor coordonator al lotului, Alexandra Piscupescu - antrenoarea Christinei Drăgan, Adriana Teocan Mitroi - antrenoarea Amaliei Lică, Irina Deleanu - Președinte al Federației de Gimnastică Ritmică și Mircea Apolzan - Secretar General al Federației de Gimnastică Ritmică. Sursa foto: facebook/ministerul sportului

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.