Record de participare la Trofeul Ploiești 1

Publicat in Sport 18 Mai 2022 533 ori
Google+ WhatsApp
Record de participare la Trofeul Ploiești 1

Campionatele Naționale de Super Slalom, Îndemânare Auto și Vehicule Electrice au fost la Ploiești, evenimentul desfășurându-se pe Bulevardul Independenței în prezența unui public numeros. La evenimentul organizat de Asociația GT Auto Club Sportiv, sub egida Federației Române de Automobilism Sportiv, s-a stabilit un nou record de participare, cele 3 campionate reunind la start peste de 80 de piloți dornici să-și demonstreze măiestria la volan.

Juniorii (11 - cu vârsta între 8 - 14 ani, în CNIA, și 19 cu vârsta între 15 - 18 ani, în CNSS) au făcut deliciul spectatorilor, obținând timpi excelenți grație antrenamentelor efectuate sub îndrumarea instructorilor, evoluțiile acestor piloți de mare perspectivă fiind aplaudate la scenă deschisă de spectatorii prezenți.

Fiind o competiție deschisă tuturor pasionaților de motorsport și din dorința de a crea posibilitatea ca piloții să capete cât mai multă experință, iar concurența să fie acerbă, cei mai mulți dintre aceștia au participat la câte două categorii, în total fiind consemnate 145 de starturi în cadrul unei manșe, 76 la CNIA și 69 la CNSS.Lupta pentru cele trei locuri pe podium a fost extrem de strânsă, cu multe răsturnări de situații.

La CNSS învingător a ieșit pilotul bucureșean Voicu Marius, cu timpul de 00:41:98, urmat în clasamentul Open de câmpineanul Radu Ariciu, cu 00:42:62, și de juniorul de numai 16 ani, Filip Mateescu, cu timpul de 00:43:02. La CNIA s-a impus pilotul gălățean Cristian Ioan Oancea, cu timpul de 00:43:97, pe locul secund în clasamentul Open a urcat Constantin Coteanu, cu 00:44:21, iar pe ultima treaptă a podiumului s-a situat fratele acestuia, Mihai, cu 00:44:64.

La CNVE, buzoianul Adrian Balotă, pe o Tesla Model 3 Performance, s-a impus cu timpul de 00:44:54, urmat foarte aproape de Ciprian Cherciu (Kia e), cu 00:44:72, iar pe locul 3 s-a clasat Emanuel Medvedev (Seres/Tesla Model 3), cu 00:51:15. Spectacolul din cadrul CNSS, CNIA și CNVE se va repeta peste 3 săptămâni, cu ocazia Trofeului Ploiești 2, programat în perioada 4-5 iunie, tot pe Bulevardul Independenței.

Adrian A.

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.